Доставката на поръчаните стоки от veniti.bg се извършва в срок от 1 до 3 работни дни , считано от датата на поръчката с куриерска фирма Еконт. Доставки не се извършват в неработни дни и официални празници.  Плащането се извършва при получаване на стоката, като дължимата сума се плаща на служителят на куриерската фирма. Цената на доставка до избран от Вас офис на Еконт в страната е 3,60 лв., а до избран от Вас адрес е 5,67 лв. За поръчки над 70 лв. доставката е безплатна до избран от Вас  адрес. При заявено ваше желание доставката може да бъде и с друга куриерска фирма.

При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието и съответства на стоката която сте поръчали. При несъответствие на получените стоки с поръчаните, veniti.bg заменя продуктите за своя сметка без допълнителни такси за Потребителя.При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с нас на посочения телефон за контакти. При констатация на дефектен продукт,   veniti.bg се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на  veniti.bg.        

                                          
                                          
                                          
                                          
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за да състави протокол за увредена пратка.

Плащането за момента е само при доставка(наложен платеж). Дължимата сума се заплаща в брой директно на куриера в момента на получаване на стоката. В повечето офиси на Еконт плащането може да се осъществи и с банкова карта чрез POS теримнал.